Dati un LIKE

Incepand cu 1 Februarie 2012 vom organiza concursuri in fiecare luna.Valoarea premiului sa fie?

vineri, 2 decembrie 2011

Drumul spre succes

Totul a pornit din lipsa de ocupatie.

Intr-o seara stateam si ma gandeam la ce as putea face ca sa pot face bani.Intr-u cat am stat luni de zile si am rasfoit pe net despre tot felul de metode care imi pot aduce satisfactia financiara, m-am horatat sa imi fac FERMA DE PREPELITE.

Deoarece nu este asa de simplu sa fi propriul tau sef, am inceput alta campanie de studiat pe net despre afacerea cu prepelite (alte cateva luni) si de intrebat in stanga si dreapta.Multe sfaturi si ajutor am primit din partea prietenului meu CIRDEI care de 2 ani de zile sa rupt de oras pentru a intra in afaceri in agricultura ( ma bucur pentru el) si uite asa am zis sa incep.

 Am inceput cu constructia cotetului care are 9m lungime X 3m latime (a costat ceva) apoi am cautat sa imi cumpar pasarile si am ajuns tocmai la Ploiesti de unde le-am procurat.Apoi mi-am facut o cusca pentru a tine prepelitele si pe urma am asteptat 1 luna si ceva pana au inceput sa se oua.

Si uite asa prepelitele au inceput sa produca oua iar eu am inceput sa ma zbat sa le vand.Ce pot sa zic ,este ca incet incet daca nu disperi ajungi acolo unde ti-ai propus.



PS: Pentru a incepe o afacere trebuie sa ai rabdare ca munca ta sa dea roade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii