Dati un LIKE

Incepand cu 1 Februarie 2012 vom organiza concursuri in fiecare luna.Valoarea premiului sa fie?

vineri, 29 aprilie 2011

Primarul Mangaliei Tusac si cu bune si cu rele

Ce a facut Tusac pentru Mangalia??

Lucruri bune
-gratuitatea transportului pe ruta Mangalia-Neptun pentru elevi şi pensionari
- aducerea unei echipe tinere in primarie, dar si mentinerea unor valori ale administratiei publice locale
-A reusit sa-l debarce pe Iorgus in 2008
-a reziliat contractele cu URANUS care factura miliarde pe degeaba
-Mai are doar 1 an si poate da Domnu` si pleaca !
- a fost intotdeauna alaturi de cei aflati in nevoie. a oferit pachete cu alimente tuturor celor ce abia isi duc traiul de pe o zi pe alta
- a construit macheta pentru locuintele ieftine model MCT
-A CONCEDIAT-O PE SANDA DE LA URBANISM!!! NU MAI TINETI MINTE?  PE FILOTE SI PE CEILALTI CARE CREDEAU CA PRIMARIA E A LOR.
-Prin supravegherea temperaturii agentului termic distribuit de Rominservices a reuşit o reducere a facturilor la încălzire.


Lucruri rele
-Instrainarea tuturor serviciilor din toate domeniile(turism, economie, comert etc.) firmelor si agentilor din Constanta , Galati etc. Atribuirea lucrarilor propriilor firme si cunostinte.
-Programul de lucru care incepe la orele 14 – 16
-A transformat PSD intr-un SRL al carui paron se crede.
A uitat de cei care l-au facut primar si i-a marginalizat in detrimentul unor nulitati.(Slavescu, Voicu, Tanasa, Doru – Rosmary, Dan Gorgescu, Petcu, Moroianu etc in detrimentul: Maganu, Nae, Moldovan, Georgiana, Faliboga)
-A generat o stare de conflict permanent cu consilierii locali – actiune de dizolvare a Consiliului local, plangeri penale si amenzi date consilierilor locali etc.
-A promovat si s-a folosit de indivizi care fac parte din categoria celor care reprezinta periferia societatii – Maftei Florin, Beinur, Mariana Delu.
-Dorinţa încă neâmplinită de a vedea sânge de mangaliot pe parbriz.
-Carierist veros (are un mentor pe măsură).
-frustrarea lui devenita obsesie: IORGUS
--bataia de joc in cheltuirea banilor publici:spectacole, pachete, spatii verzi (a creat conditii optime pentru cresterea balariilor)
-Fantana nefolositoare de 1 milion de euro.
-Lipsa de transparenta a tot ceea ce inseamna administratia locala
-Lipsa prestantei, a bunului simt si a unui cuvant puternic si decis. MINCIUNA CRONICA nelipsita . Lipsa de realizari si NEPUTINTA de a continua macar vechile proiecte. Lipsa de idei in promovarea Mangaliei , in dezvoltarea unor noi proiecte viabile pentru oras.
-Dusmania fata de vechii oameni desi sunt tot cetateni ai orasului si din cate se observa au fost de 10 ori mai capabili decat pitzipoancele care sunt acum in primarie.
-A folosit toata puterea functiei de primar contra cetatenilor – sute de amenzi, neeliberarea autorizatiilor, lipsa de transparenta si de echidistanta etc.
-Mincinos si fara cuvant in orice relatie.
-Primaria a devenit expozitie cu pozele lui Tusac.
-Nu poate nutri nici cel mai mărunt sentiment bun pentru oraşul Mangalia.
-PROCESOMAN- a initiat sute de procese impotriva profesorilor, salariatilor, agentilor economici din Mangalia; a cheltuit miliarde din banii publici pentru plata avocatilor de casa mocanu si borbel care au pierdut 90 % din procese in defavoarea Primariei
-asumarea meritelor altora ca fiind ale lui, de ex: reinaugurarea portului turistic, procesul impotriva curtii de conturi, etc
- A INVRAJBIT MANGALIA
-Lasarea in intuneric a cartierului Dobrogea 1.

Bine sunt multe altele care pot fi spuse despre acest TUSAC primar al Mangaliei.Pentru sugestii dati un E-Mail la alex.hariga@yahoo.ro.Va multumesc si vizionare placuta ;))






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii