Dati un LIKE

Incepand cu 1 Februarie 2012 vom organiza concursuri in fiecare luna.Valoarea premiului sa fie?

vineri, 29 aprilie 2011

Comunicat dat de Zamfir Iorgus

Se dovedeşte, o dată în plus, că primarul PSD Mihai Tusac nu se dezminte şi rămâne acelaşi mincinos, manipulator şi ipocrit pe care locuitorii Mangaliei îl cunosc deja.

Mihai Tusac (PSD) MINTE când spune că proiectele sale nu sunt aprobate de unii consilieri locali, uitând să spună că împreuna cu PNL are majoritatea şi că, timp de doi ani de zile şi-a bătut joc de toţi consilierii locali, încercând tot felul de jocuri de culise pentru dizolvarea Consiliului Local Mangalia.
Prin miciună a încercat de fiecare dată să manipuleze cetăţenii din Mangalia, încercând să acrediteze ideea că vinovaţi de nereuşitele lui, sunt alţii şi nicidecum el. De ce nu spune, primarul PSD Claudiu Tusac, că, în trei ani de zile nu a reuşit să aducă în Mangalia niciun proiect nou cu finanaţare de la Uniunea Europeană şi nici macar să le finalizeze pe cele şase finanţate de UE, pe care i le-am lasat la final de mandat: Port Turistic Mangalia (5 mil. euro), Cordonul Saturn - Venus (5 mil. euro), Reabilitare Lacuri Neptun (5 mil. euro), Club Nautic Port Turistic (2 mil. euro), Muzeul Callatis (2 mil. euro), Căminul de bătrâni. 

Mihai Tusac se dovedeşte LIPSIT DE CARACTER atunci când, apelând la un sentimentalism ieftin, spune că nu poate realiza investiţii necesare Mangaliei, precum infrastructura în Cartierele Dobrogea I şi II, iluminatul public etc, uitând să mai precizeze şi faptul că, de trei ani de zile, nu s-a obosit să găsească 600 de milioane de lei vechi pentru realizarea infrastructurii pentru cartierul locuinţelor ANL, realizate de Guvernul Boc, pe care acum îl huleşte. Familiile respective stau şi acum, prin „bunăvoinţa" primarului Mihai Tusac, fără lumină, căldură si drumuri. În schimb, propune fântâni arteziene de 30 miliarde lei!!!! 

Tusac este IPOCRIT pentru că timp de trei ani de zile a reuşit să „toace" aproape 2.000 de miliarde de lei, fără ca în aceşti bani să se regăsească vreo investiţie pentru Spitalul Mangalia, şcoli sau grădiniţe.
 
Personal, dezaprob modul în care Tusac îşi „varsă" frustrările în mass-media. Nu este vinovat prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, că a atacat în contencios proiectele de hotărâre ale Consiliului Local Mangalia din luna decembrie, ilegale, ci vinovat este chiar primarul Tusac, care a refuzat înlocuirea celor doi consilieri locali excluşi definitiv din PDL (fapt dovedit prin acte oficiale), Ioan Negrea şi Dănuţ Moldovan, binecunoscuţi prin obedienţa faţă de PSD şi faţă de Tusac, forţând astfel menţinerea ilegală a acestora în consiliu. 

Declar categoric că am susţinut şi voi susţine permanent toate proiectele benefice Mangaliei, chiar dacă, din punct de vedere administrativ nu am încredere în Tusac, acesta fiind mai greu de găsit în primărie şi mai mult pe la el pe acasă, reuşind şi „performanţa" de a îndepărta toţi oamenii de valoare şi cu experienţă din instituţia pe care o conduce. 

Astfel, cu sprijinul Ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, vom sustine finanţarea în continuare a Portului Turistic Mangalia, a reparaţiilor necesare infrastructurii din staţiuni (iluminat, trotuare, spaţii verzi, etc.) precum şi a lucrarilor de reabilitare din şcoli şi grădiniţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii